Functii ale IOS 14.4

0 Comments

Cand s-a lansat IOS 14, a adus cu el o serie de functii noi si utile pe care multi utilizatori de iPhone si le doreau de mult timp. Dar, acum cea mai recenta versiune este IOS 14.4 care are si ea o serie de functii noi si utile, precum Fitness Plus pentru cei care au Apple Watch, poze cu ProRaw la iPhone 12 Pro si Pro Max. Versiunea IOS 14.5 se afla inca in varianta beta si va aduce multe modificari esentiale. Cu toate acestea, daca nu sti care sunt toate functiile eficiente si utile de la IOS 14.4, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Prima functie este cea a folderului de aplicatii, fiind o functie imprumutata de la Android, dar muli utilizatori de iPhone o doreau, astfel ca acum aplicatiile pot fi organizate in functie de domeniu, de frecventa de utilizare sau alte criterii.

Alta functie foarte utila este cea referitoare la widget-uri, dar nu trebuie sa folosesti doar cele de baza pe care le are telefonul. Poti sa iti personalizezi widget-ul dupa cum doresti tu.

Daca pana acum fiecare aplicatie avea o pictograma standarda, Apple a introdus o functie care iti permite sa creezi pictogramele aplicatiilor dupa cum doresti. Asta inseamna ca in loc de pictograma de la Apple Mail poti sa ai o pictograma cu animale, cu flori sau cu orice altceva. 

Daca pana acum cand doreai sa gasesti o aplicatie dar nu stiai exact care este cea caitata, trebuia sa descarci aplicatia,sa o testezi si apoi daca nu era cea dorita, trebuia sa o dezinstalezi. Dar acum cu App Clips nu mai trebuie sa faci acest lucru pentru ca poti sa vezi o parte din ceea ce face aplicatia respectiva.

Daca ai un iPhone 12 Pro sau Pro Max, vei fi foarte bucuros sa auzi ca de acum inainte vei putea sa realizezi poze si sa le salvezi in formatul ProRaw, ceea ce inseamna ca vei putea sa editezi apoi pozele, fara ca imaginea sa sufere vreo deteriorare.

Daca esti un pasionat de sport sau daca mergi regulat la fitness si ai un Apple Watch, poate ca iti va de folos functia Apple Plus Fitness si cu ajutorul ceasului, antrenamentul tau va fi urmarit si vei avea o serie de optiuni la dispozitie.

O functie ce te scoate la plimbare, numita Time to Walk, afiseaza vedete ce merg la plimbare si care spun povesti, doar ca si pentru aceasta functie vei avea nevoie de un Apple Watch.

Prin urmare, daca ai un iPhone mai nou, te vei bucura de functiile care vor veni cu actualizarea noua IOS 14.4, iar daca ai un Apple Watch vei avea cateva funtii in plus care iti vor fi foarte utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *