Cea mai buna metoda de reparatie a telefonului

0 Comments

Telefoanele au evoluat foarte mult, in fiecare an de aduce cate ceva nou, fiecare compania incerca sa adauge macar o functie noua la telefoanele care urmeaza a fi lansate. Bineinteles, ca pretul telefoanelor la lansare este unul urias, tocmai de aceea nu se recomanda sa iti cumperi un telefon cand se lanseaza, pentru ca pe parcursul anului pretul sau va scadea destul de mult si vei regreta ca ai cheltui o suma sa mare de bani, cand puteai sa mai astepti. Service-urile gsm au trebuit sa se plieze dupa evolutia telefoanelor, tocmai de aceea acum avem atatea service-uri la dispozitie dintre care sa alegem. Dar in functie de ce tio de telefon ai, IOS sau Android, trebuie sa iti alegi service-ul la care sa apelezi in cazul unei defectiuni. In randurile de mai jos voi explica ce service sa alegi in functie de telefonul pe care il ai.

Daca ai un Iphone, trebuie sa stii ca ele sunt telefoane pretentioase, sensibile si este mai indicat sa mergi la un service special conceput pentru reparatii de Iphone, decat sa mergi la unul universal. Cele universale nu sunt atat de bune pentru Iphone, pentru ca aceste telefoane necesita un alt tip de instrumente, alte piese, care se poate ca aceste service-uri sa nu le aiba si va trebui sa astepti un timp mai lung de timp pana cand telefonul tau va fi reparat. 

In schimb, daca ai un telefon Android, poti sa mergi la un service universal pentru ca aceste telefoane nu sunt asa de sensibile si pretentioase ca Iphone-urile. Daca ti s-a spart display-ul la un Samsung Galaxy A70, nu vei merge la un service special pentru reparatii Iphone, ci vei putea apela la service-urile universale, care sunt destul de multe, pentru o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy A70

Mai exista posibilitatea de a-ti repara singur telefonul de acasa, dar doar in cazul in care te pricepi, ai ustensilele necesare si piesele necesare pentru reaparatie pe care urmeaza sa o faci. In caz contrar, este bine sa mergi direct la un service, pentru ca telefoanele au unele piese sensibile care nu trebuiesc atinse, iar daca le atingi si nu trebuia, tot la service va trebui sa mergi, doar ca vei plati doua reparatii, nu una. 

Cei norocosi care au telefonul in garantie si li s-a stricat, trebuie sa mearga la companie pentru reparatie, iar ei nu vor plati niciun ban, toate costurile vor fi suportate de companie. 

Prin urmare, daca ai un Iphone este indicat sa mergi la un service special pentru reaparatii de Iphone, iar daca ai Android poti sa mergi la service-uri universale. Daca nu te pricepi la reparatii, nu incerca sa repari telefonul de acasa, iar daca ai telefonul in garantie trebuie sa mergi la companie pentru reparatie. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *