Iphone SE Vs Google Pixel 3 Vs Galaxy S10E Vs Galaxy A51

0 Comments

Apple este compania care se dedica in special categoriei de public cu un venit mai mare, neavand atat de mult dispozitive de gama medie precum Samsung sau Google, de exemplu. Cu toate acestea, in anul 2020 Apple a lansat un iPhone SE fiind mai ieftin si in acelasi timp avand performante foarte bune. Concurentii Iphone-ului SE sunt Pixel 3A, Galaxy S10E si Galaxy A51. Pentru a vedea o comparatie intre aceste telefoane, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Iphone Se se gaseste la un pret de 399 de dolari, are un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie de 1334 x 750 pixeli si este o combinatie intre componentele interne ale Iphone 11 si designul de la iphone 8. Este alimentat de procesor A13 Bionic, ce ofera performante foarte bune, calitatea pozelor foarte buna si se va putea actualiza de mai multe ori, la diferite versiuni de IOS. Chiar daca are o singura camera de 12 MP, nu are Face ID, nu are modul de noapte si nici Deep Fusion. Camera frontala este de 7 MP si destul de buna, dar nu la fel ca la Iphone 11. Versiunile de spatiu de stocare sunt de 64, 128 si 256 GB. Durata de viata a bateriei este destul de buna, in testul de redare video in modul avion, telefonul a rezistat timp de 15 ore si 45 de minute.

Google Pixel 3A costa 379 de dolari, are o capacitate de 3.000 mAh, are o mufa pentru casti, este alimentat de procesorul Snapdragon 670, care nu ofera intocmai cele mai puternice performante, nu are incarcare wireless, nu este rezistente la apa si nu are a doua camera frontala cu unghi larg. Foloseste un ecran OLED ce are un strat de baza de sticla in loc de plastic. 

Samsung Galaxy S10E costa 379 de dolari, este alimentat de un procesor Snapdragon 855, are un cititor de amprente cu ultrasunete sub ecran, are un ecran de 6,4 inci, are si un teleobiectiv. Optiunile de stocare sunt de 128 GB sau de 256 GB, iar bateria este de 3.100 mAh. 

Samsung Galaxy A51 costa 500 de dolari, are un ecran Super AMOLED de 6,5 inci, are 4 camere de spate cu una principala de 48 MP, spatiul de stocare este de 128 GB, memoria RAM este de 6 GB, bateria este de 4.500 mAh.

Acestea fiind spuse, cele 4 telefoane se incadreaza in aceeasi categorie de preturi, avand specificatii asemanatoare, dar fiecare are si specificatii unice si il poti alege pe cel care iti place cel mai mult, cel care are specificatiile pe masura preferintelor tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *