Ce inseamna un telefon resigilat?

0 Comments

Atunci cand vrei sa iti cumperi sau ai nevoie de un nou telefon, doar a vrei sa aiba cele mai inalte performante, sa aiba cea mai buna durata de viata a bateriei, sa aiba cea mai buna camera, trebuie sa te asiguri ca si tu la randul tau, ai un buget mare. Un telefon care se incadreaza in aceasta categorie este Iphone 11 Pro Max, doar ca are un pret de aproximativ 6.300 de lei, fiind un pret foarte mare. De aceea, atunci cand cineva isi doreste un telefon mai scump pe care nu si-l permite, prefera sa renunte la idee si sa isi cumpere un model mai ieftin, dar nu vrea sa ia in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa beneficieze de o reducere de 200-300 de lei. Se evita aceasta varianta pentru ca exista o teama sau o incertitudine ca va ajunge la destinatie un telefon spart sau stricat, fiind apoi nevoie de reparatii, ceea ce inseamna alta suma mare de bani. Dar acest lucru nu este posibil. Daca si tu ai aceasta parere despre telefonul resigilat, este indicat sa fii cu ochii pe randurile de mai jos pentru a clarifica acest aspect.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, ea il va folosi pentru o perioada mai scurta si este posibil sa iti dea seama ca nu ii mai place, ca avea alte asteptari, ca durata de viata a bateriei nu este la fel de buna pe cate se astepta sau orice alte motive. In aceasta situatie, acea persoana are dreptul de a returna telefonul in perioada maxima de 30 de zile, doar ca returul se va accepta in cazul in care telefonul se va afla intr-o stare buna. In acest caz, telefonul se va scoate la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul intial, iar persoana isi va primi banii inapoi. Asa ca, daca nu ai suficienti bani pentru a cumpara, de exemplu, un Iphone 8 Plus nou nout, poti sa te gandesti macar sa il cumperi resigilat, pentru ca nu va fi necesar un nou display la Iphone 8, pentru ca se va afla intr-o stare buna. Daca telefonul s-ar fi aflat intr-o stare proasta, returul nu s-ar fi acceptat, pentru ca nu se mai poate scoate la vanzare un telefon care nu arata bine, ca nou sau care este uzat. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana inaintea ta, inseamna ca nu vei fi primul utilizator. Acea persoana a returnat telefonul in perioada de maxim 30 de zile din diverse motive, iar acel telefon folosit s-a expus din nou la vanzare cu un pret mai mic cu 200-300 de lei fata de pretul initial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *