Cele mai bune e-readere pentru 2020

0 Comments

Perioada in care folosim din ce in ce mai multe dispozitive pentru a putea participa la diverse conferinte, la scoala online, la munca de acasa, nu s-a terminat si inca sunt persoane care au nevoie de dispozitive cu ajutorul carora sa poata participa la aceste activitati. Daca ai nevoie sau stii pe cineva care are nevoie de un e-reader, poti sa iti cumperi sau sa ii oferi unul dintre cele mai bune modele de e-readere din acest an. Daca te intereseaza care sunt aceste modele, citeste prezentarile de mai jos pentru a afla. 

Kindle Oasis costa 250 de dolari si este cel mai top e-reader de la Amazon. Ofera o lizibilitate foarte buna a cartii si are butoane fizice de rotire a paginii, care sunt mai eficiente decat glisarea. Acest model de e-reader a costat 175 de dolari de Prime Day si avand in vedere ca se apropie Black Friday, este posibil sa il gasesti la acest pret redus. 

Kindle Paperwhite costa 130 de dolari, este rezistent la apa si are un spatiu de stocare destul de mare. Are o lumina de fundal care este foarte buna, este usor, ceea ce il face foarte usor de transportat. De Prime Day se gasea la un pret de 80 de dolari, deci poti sa urmaresti modelul pentru a-l gasi la acest pret de Black Friday.

Amazon Kindle se poate gasi la un pret de 90 de dolari, doar ca nu este la fel de bun precum Oasis sau Paperwhite, dar poate fi un cadou destul de bun pentru o persoana care vrea doar sa citeasca prin intermediul sau. In cea mai noua versiune s-a adaugat o lumina ce il face sa fie mai usor de folosit. De Prime Day se afla la un pret de 60 de dolari, deci daca vrei sa oferi acest e-reader cadou, urmareste-l pentru a-l gasi la acest pret redus. 

Amazon Fire HD 8 Plus costa 75 de dolari, este potrivita pentru streaming video, dar si pentru cateva jocuri mai simple, nu foarte solicitante si, bineinteles, poate fi folosit pe post de e-reader. 

IPad Mini se poate gasi la 384 de dolari, are un ecran de 8 inci, este mic si usor si se poate folosi si pentru aplicatii, jocuri si filme, dar si pe post de e-reader. Afisajul este LCD si are tehnologia True Tone de la Apple ce regleaza echilibrul de alb. Exista posibilitatea ca de Black Friday sa aiba un pret mai mic. 

Acestea fiind spuse, fie ca ai tu nevoie de un e-reader, fie ca vrei sa ii oferi cuiva cadou un e-reader, modelele anterioare sunt unele dintre cele mai bune din acest an si urmareste-le in continuare, mai ales de Black Friday, pentru a le cumpara la un pret mai mic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *