Fitbit Sense- review

0 Comments

Fitbit Sense primeste o serie de functii inteligente, doar ca nu este primul ceas care urmareste nivelul de oxigen din sange, doar ca este un ceas foarte bun, avand un pret de inceput de 329 de dolari, poate sa masoare temperatura, respiratia, ritmul cardiac, EKG si poate sa masoare si stresul. Daca vrei sa masori nivelul de oxigen din sange de dimineata, nu trebuie sa te impacientezi, pentru ca nu vei pierde timpul cu asa ceva, pentru ca se masoara foarte repede. Pentru a afla mai multe detalii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Si Apple in ultimii ani s-a axat foarte mult pe sanatate, introducand functia de masurare a oxigenului din sange, EKG si detectarea cazaturilor. Si Samsung are functia de masurare a stresului. Fitbit Sense este potrivit atat pentru un antrenor de fitness, cat si pentru sanatate. 

Fitbit Sense are un design destul de asemanator cu Versa, doar ca are marginile din otel inoxidabil si mai multe senzori noi. Butonul lateral poate face o serie de lucruri, de la declansarea Alexei, pana la inceperea antrenamentului. Este mai confortabil decat Versa si are un procesor mai rapid decat acesta. 

Fitbit Sense este singurul care are functia ECG si care poate sa prduca o electrocardiograma in 30 de secunde. Compania mai spune ca aceasta functie mai poate sa detecteze unele probleme care pot semnala fibrilatia atriala, doar ca nu poate detecta atacul de cord sau alte afectiuni cardiace. 

Ceasul are un senzor EDA care se foloseste de transpiratie pentru a masura nivelul stresului. Acest proces dureaza circa 2 minute. Pentru a incepe procesul trebuie sa deschizi aplicatia EDA Scan, sa pui palma pe fata ceasului si sa o ti acolo timp de 2 minute, dar sa te asiguri ca pielea va avea contact cu toate marginile. Scanarea se va finaliza cand vei simti o vibratie in palma si o vei putea elibera. Acum vei putea vedea daca a crescut sau scazut ritmul cardiac. Rezultatele nivelului stresului sunt destul de vagi. Ceasul mai poate oferi un rezultat in ceea ce priveste stresul la inceputul zilei, luand in calcul somnul si activitatea fizica. Dar pentru acest lucru trebuie sa porti frecvent ceasul. Daca nu il vei purta o ora, deja rezultatul va fi afectat. 

Ceasul nu poate inlocuit un termometru, dar va da un semn daca temperatura ta a crescut sau scazut intr-un grafic. Ceasul mai poate urmari perioada menstruala si poate oferi notificari cu privire la data de incepere a ciclului. 

Acestea fiind spuse, Fitbit Sense este un alt smartwatch care este atat un antrenor foarte bun pentru fitness, cat si ofera multe functii referitoare la sanatate, care pot fi de mare folos in unele cazuri, doar ca trebuie sa ti cont ca ceasul nu este un medic. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *