Samsung Galaxy Note 20- review

0 Comments

Samsung si-a lansat probabil ultimele telefoane din acest an, ci anume, seria Note 20, care este cea mai scumpa serie a companiei. Galaxy Note 20 Ultra costa 1.300 de dolari, iar Galaxy Note 20 costa 1.000 de dolari si are aceleasi caracteristici de baza si nu are specificatiile suplimentare pe care le are Note 20 Ultra. In randurile de mai jos voi prezenta noul telefon, Samsung Galaxy Note 20. 

Galaxy Note 20 are un ecran plat, de 6,7 inci, cu o rezolutie de 1080 x 2400 pixeli, nu este curbat ca cel al Note 20 Ultra, doar ca marginile sunt subtiri si se intampla sa apesi din greseala. Daca esti obisnuit cu o rata de actualizare de 120 Hz, vei vedea ca cea de la Note 20 se simte putin cam lenta. Durata de viata a bateriei este aproape la fel ca la Note 20 Ultra. Este un telefon mare si este mai greu. 

Diferenta majora dintre cele 2 telefoane este faptul ca Note 20 are spatele din plastic, in timp ce Note 20 Ultra are Gorilla Victus atat pe fata, cat si pe spate. Telefonul este disponibil intr-o culoare foarte interesanta, un verde in degrade si cu tonuri albastre. Totusi, 1.000 de dolari pentru un telefon cu spatele din plastic este o suma cam mare. Chiar daca este un telefon greu, este mai usor decat Note 20 Ultra, ceea ce ii ofera un avantaj, pentru ca este mai usor sa vizionezi un videoclip fara sa iti amorteasca mana. 

Camera de la Note 20 este destul de buna, doar ca lipsa zoom-ului de 5x si focalizarea automata se simte foarte mult. Avand in vedere ca are o camera mai mic, scrierea cu S Pen pe o suprafata plata nu l-a facut sa se miste atat de mult ca la Note 20 Ultra. Are o camera de 64 MP in loc de 108 MP ca la Note 20 Ultra. Dar aceste functii suplimentare nu ar merita sa cheltuiesti 300 de dolari in plus. Camera frontala este de 10 MP la ambele telefoane. 

Bateria la Note 20 este putin mai mica decat la Ultra, are 4,300 mAh, la fel si memoria RAM, are 8 GB, iar Ultra are 12 GB. Spatiul de stocare este de 128 GB, iar Ultra mai are inca o versiune de 512 GB. Ambele sunt alimentate de un procesor Snapdragon 865 Plus.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Note 20 este un telefon bun, doar ca spatele din plastic il face sa nu fie atat de premium pe cat ar trebui sa fie un telefon de 1.000 de dolari. Restul functiilor sunt foarte si camera are functii bune. Daca simti ca ai vrea totusi sa ai functiile suplimentare ale Note 20 Ultra, trebuie sa fii dispus sa mai cheltuiesti 300 de dolari in plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *