Dispozitive pentru videoconferinte

0 Comments

Daca inca lucrezi de acasa si trebuie sa te mai intalnesti cu seful, cu colegii la sedinte, aceasta daca are loc in mod online, s-ar putea sa ai nevoie de cateva dispozitive pentru a avea o lumina buna, o calitate buna a imaginii, a sunetului si cum virusul ne-a luat prin surprindere si nu am apucat sa ne pregatim asa cum trebuie pentru perioada de izolare, acum este timpul sa iti cumperi dispozitivele necesare pentru videoconferinte. De obicei, camera laptopului nu este atat de buna si nici microfonul. De aceea, pentru a avea parte de o calitate buna a imaginii si a sunetului trebuie sa iti cumperi separat cateva dispozitive, iar daca vrei sa afli care sunt acest dispozitive, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Logitech HD Pro Webcam C920 se gaseste la un pret de 149 de dolari, este o camera web HD foarte buna si avand in vedere ca pretul este accesibil, este posibil sa nu mai gasesti camera si alta camera buna este StreamCam de la Logitech. Daca nu ai cum sa iti cumperi o camera web buna, poti sa folosesti un trepied si camera HD a telefonului tau, pentru o calitate mai buna a imaginii. 

Blue Yeti USB este un microfon pe care ar trebui sa il cumperi dupa ce ai cumparat camera web. Are 3 microfoane cu capsula, 4 modele diferite de inregistrare si multe controale pentru a seta modul de sunet care iti place cel mai mult. Acest microfon se gaseste la 130 de dolari. 

Joby Beamo Mini LED light este potrivita daca stai in fata unui perete alb sau a ferestrelor. In acest caz, lumina nu este favorabila si ai nevoie sa o lumina care sa fie pozitionata in spatele camerei web pentru a-ti scoate in evidenta fata. Acest model este rezistent la apa si are 1.000 de lumeni. Are in spate un magnet, ceea ce inseamna ca se poate lipi pe o suprafata metalica si se va insuruba in trepied. Se gaseste la un pret de 70 de dolari. 

Phone tripod mount este un trepied reglabil care iti poate tine in siguranta telefonul si are o clema suficient de mare incat sa tina si un Iphone XS Max. Trepiedul costa 40 de dolari.

Lenovo ThinkPad X1 Yoga este un laptop destul de scump, costa 1,439 de dolari, dar are o camera web foarte buna, cu un procesor Core i5 de-a 10-a generatie, ceea ce ofera videoconferintelor o calitate mai buna a imaginilor. 

Acestea fiind spuse, pentru a imbunatati calitatea imaginii si a sunetului din timpul videoconferintelor, ai nevoie de cateva dispozitive. Daca in lunile trecute nu ai apucat sa ti le cumperi, ar fi timpul ca acum sa le cumperi daca inca mai lucrezi de acasa si este bine sa fii pregatit pentru ceea ce va urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *