Top cele mai bune casti cu anularea zgomotului

0 Comments

Atunci cand esti afara, intr-un spatiu aglomerat si vrei doar sa te bucuri de muzica din casti fara sa mai auzi ce se intampla in jurul tau, o pereche de casti cu functia de anulare a zgomotului ti-ar fi potrivita. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai bune casti care pot anula zgomotul exterior, unele cu mai putin de 100 de lire sterline, altele chiar peste 300 de lire sterline. 

Sony WH-1000XM3 costa 259 de lire sterline si nu doar ca au functia de anulare a zgomotului, mai au si alte caracteristici foarte bune. Acest casti sunt confortabile si destul de usoare. Durata de viata a bateriei este foarte buna si se poate incarca fie prin cablu USB-C prin incarcare rapida, fie wireless. Are controale tactile si un sunet foarte bun. 

Lindy BNX-60 costa 72 de lire sterline. Asa ca, cu mai putin de 100 de lire iti vei cumpara o pereche de casti cu anularea zgomotului exterior, wireless si nu trebuie sa iti faci griji in privinta bateriei pentru ca poate rezista pana la 20 de ore la o incarcare completa. Sunt confortabile, calitatea sunetului este destul de ridicata si functia de anulare a zgomotului functioneaza foarte bine, reusind sa te deconecteze la ceea ce se intampla in jurul tau. 

Microsoft Surface Headphones 2 costa 239 de lire sterline, dar durata de viata mai scazuta, calitatea sunetului si pretul mai mare, le-au facut sa nu fie o alegere atat de buna. Dar aceste aspecte au fost imbunatatite, durata de viata a bateriei este de la 15 la 20 de ore, are functia de anularea a zgomotului, sunetul ofera toate detaliile. Butonul din stanga te poate ajuta in reglarea anularii zgomotului, adica poti sa setezi de la a auzi si ce se intampla in jurul, pana la blocarea completa a sunetului exterior. 

B&O BeoPlay H3 ANC costa 130 de lire sterline, au un design placut, frumos din aluminiu. Aceste casti nu sunt wireless, dar ofera un sunet de calitate, echilibrat si uniforma. Din pacate nu poate anula complet zgomotul, dar il poate reduce.

AKG N60NC costa 170 de lire sterline, sunt compacte si pot anula zgomotul exterior si poti beneficia in jur de 30 de ore de anulare a zgomotului cu o singura incarcare. 

JBL Club One costa 276 de lire sterline, sunt casti wireless, cu anulare zgomotului, are o calitate a sunetului de inalta calitate, iar durata de viata a bateriei este mare. 

Acestea fiind spuse, daca te-ai saturat de zgomotul din jurul tau atunci cand vrei sa te bucuri de melodia din casti, o pereche de casti cu functia de anulare a zgomotului exterior ti s-ar potrivi foarte bine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *