Soundbar la reducere

0 Comments

Daca nu ai un televizor atat de performanta care sa ofera si o calitate buna a imaginilor, dar si a sunetului, cu siguranta un soundbar iti va fi de mare folos. Exista pe piata o gama larga de modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar unele nu sunt chiar atat de bune, iar daca vrei unul care sa fie de calitate, acelea de obicei sunt mai scumpe. Difuzoarele de la televizoare nu sunt atat de bune, chiar daca ai un televizor de ultima generatie. Iar daca ai si probleme cu auzul chiar ar trebui sa te gandesti sa iti cumperi un soundbar, pentru a auzi filmele, dialogurile si toate sunetele de la televizor. 

Soundbarul  Zvox SB380 cu AccuVoice Dialogue Boost este acum la reducere si costa 170 de dolari, iar de obieci are un pret de 300 de dolari. Dimensiunile sale nu sunt exagerat de mari si este potrivit pentru a fi asezat in camera de zi. Modelul anterior avea dimensiuni mai mici. Soundbarul se gaseste pe Amazon la acest pret, dar daca stocul va fi epuizat, poti sa il cumperi si de la Zvox la acelasi pret.

Zvox SB380 are incorporat trei boxe de 2 inci, dar si un subwoofer de 4 inci. In latime are 35 de centimetri si se poate aseza fie in fata televizorului, fie se poate monta pe perete. Butonul AccuVoice are rolul de a imbunatati dialogul de la televizor si are 6 niveluri diferite si functioneaza foarte bine. In plus, mai are si o caracteristica numita OutPut Leveling care are rolul ca atunci cand apar sunete prea zgomotoase, cum ar fi reclamele sau scenele din film in care este actiune, sa nu se auda atat de tare precum convorbirile dintre personaje. Se poate seta ca soundbarul sa se conecteze chiar si la telecomanda Roku. Acesta nu are Bluetooth, asa ca daca vrei sa il folosesti pentru a asculta muzica atunci cand televizorul este oprit, acest model nu te va ajuta. Acest soundbar poate fi chiar si un cadou pentru parintii mai in varsta care mereu au televizorul la un volum destul de mare pentru a auzi ce se petrece.

Zvox SB380 este un model destul de bun, dar daca vrei ca soundbarul sa aiba si Bluetooth, ar trebui sa te orientezi catre modelul SB400, care este similar cu SB380. Soundbarul este confectionat din aluminiu si are dopuri din cauciuc. Pe partea din fata are un gratar metalic, iar sub el se afla un afisaj portocaliu care ofera indicatii legate de volum sau de selectia de intrare.

Acestea fiins spuse, soundbarul Zvox SB380 este unul foarte bun, mai ales daca te deranjeaza sunetul de slaba calitate de la televizorul tau sau daca vrei sa auzi mai bine, poti sa alegi cu incredere acest model.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *