Televizoare sub 500 de dolari

0 Comments

Avand in vedere ca din cauza coronavirusului suntem nevoiti sa stam in casa, vizionarea filmelor si a serialelor este cea mai practicata activitate de pana acum. Acest lucru inseamna ca avem nevoie si de un televizor bun pe care sa il folosim pentru vizionarea filmelor si a serialelor, pentru ca pe laptop nu este atat de calitativa imaginea. Dar, avand in vedere si criza financiara cauzata tot de coronavirus, multi oameni s-au hotarat sa faca economie, dar in cazul in care ai nevoie de un televizor bun si mai ieftin, mai jos voi prezenta cateva modele. 

TCL 55R625 este un televizor de 55 de inci, care ofera o foarte buna calitate a imaginii pentru o suma de bani acceptabila, adica pentru 499 de dolari. Este cea mai recenta versiune de televizoare de la TCL si are o calitate a imaginii mai buna decat modelul dinaintea sa. Este dotat cu o tehnologie mai bune a calitatii imaginii si se potrivieste cu toate serviciile de streaming din top, pentru a avea parte de o vizionare placuta. 

TCL 65S425/65S421 nu este un model mai bun decat cel de mai sus, are 65 de inci, dar are o rezolutie 4K si HDR care ajuta la o calitate buna a imaginii si este mai ieftin decat modelul anterior, costa 428 de dolari. Se mai gasesc modele sub 500 de dolari in urmatoarele dimensiuni: 55, 50, 43 si 40 de inci. 

Vizio V436-G1 este unul dintre cele mai mici televizoare din seria aceasta, are 43 de inci, dar faptul ca este mic nu inseamna ca nu ofera imagini de calitate, din contra, ofera imagini foarte calitative si are o functie de intunecare locala completa, doar ca nu este disponibila in toate modelele. Acest model costa 280 de dolari si se mai gasesc modele care au urmatoarele dimensiuni: 65, 60, 55, 50 si 40 de inci. 

Toshiba 49LF421U19 este dotat cu sistemul Fire de la Amazon si are 49 de inci. Mai are o specificatie care lipseste de la TCL si anume, Alexa, care este incorporata si ii poti vorbi prin intermediul unei telecomenzi. Costa 251 de dolari si se mai gasesc modele de urmatoarele dimensiuni: 65, 60, 55, 50, 40, 32 de inci. 

TCL 32S325 are 32 de inci si are un pret foarte bun de 130 de dolari. Este un model destul de bun, ofera o calitate buna a imaginilor, mai ales pentru pretul acesta. Se mai gasesc modele in urmatoarele dimensiuni: 43 si 40 de inci. 

Prin urmare, daca te-ai hotarat ca vrei sa faci economie din cauza crizei financiare provocate de coronavirus, care poate te-a afectat si pe tine, dar ai nevoie de un televizor, acestea sunt unele dintre cele mai bune si cele mai ieftin televizoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *