Casti ieftine

0 Comments

Daca ai inceput sa lucrezi de acasa si ai copii care se joaca, rad, alearga si iti perturba linistea sau daca auzi toate zgomotele de afara in timp ce lucrezi sau in timpul unei sedinte si nu mai poti fi atent si nici nu mai auzi nimic decat zgomotele facute de copii tai sau cainii de afara, ai mare nevoie de o pereche de casti care sa anuleze zgomotul exterior pentru a-ti desfasura munca asa cum trebuie si in liniste. Daca te-ai gandit si tu ca ar trebui sa iti cumperi o pereche de casti, dar cele care anuleaza zgomotul sunt prea scumpe, mai jos voi prezenta o pereche pe care cu siguranta ti-a poti permite. 

 iTeknic IK-BH006 sunt casti wireless care costa doar 22.49 de dolari daca folosesti codul promotial 50OFF006, atfel costa 44,99 de dolari. Sunt foarte bune pentru o perioada limitata de timp in care le poti folosi, fiind ieftine nu prea poti sa ai asteptari sa te tina cativa ani buni fara sa se strice, dar pentru perioada aceasta in care vrei sa nu mai auzi perturbarile si sa poti sa fii atent si sa intelegi ce se vorbeste la videoconferinta sunt perfecte si vin la un pret foarte bun. Castile au o medie de 4,8 stele si peste 130 de cumparatori. Varfurile castilor sunt izolatoare de zgomot, sunt impermeabile, are controale tactile si durata de viata a bateriei tine pana la 5 ore de functionare. Carcasa permite atat incarcare wireless, cat si prin USB-C. Poti sa folosesti si o singura casca o data. Castile vin la pachet cu trei dimensiuni diferite de varfuri de silicon, plus unele cu spuma de memorie care sunt cele mai bune, ofera o calitate buna a sunetului, bass mare. 

Un aspect foarte important pentru unele persoane este faptul ca poti sa setezi volumul sa fie foarte mic. Unele casti nu permite un sunet atat de mic si chiar daca setezi sa fie mic sunetul nu este asa ca la aceste casti, ceea ce pentru unele persoane este deranjant. Daca vrei sa asculti ceva relaxant dupa o zi grea de munca si ai nevoie de un volum mic, acele casti nu iti permit acest lucru ce poate fi frustrant. ITehnik sunt bune pentru anularea zgomotului exterior si pereche de varfuri de spuma sunt cele mai bune. 

Acestea fiind spuse, daca lucrezi de acasa si ai o atmosfera in casa ta foarte galagioasa si nu te poti concentra asa cum ar trebui pentru a-ti desfasura munca sau pentru a intelege ce se discuta la sedinte, aceasta pereche de casti ieftina cu anularea zgomotului ti-ar fi de mare ajutor. La 22.45 de dolari castile fac o treaba foarte buna, plus ca varfurile din spuma de memorie sunt foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *