Cand apare sezonul 3 din Westworld pe HBO?

0 Comments

Westworld este unul dintre cele mai interesante productii care sunt pe HBO in momentul de fata. Si nu sunt multe lucruri interesante pe HBO, mai ales dupa ce s-au terminat Game of Thrones si Chernobyl. Westworld este un serial despre un parc de distractii fictiv cu tematica de Vestul Salbatic, avansat din punct de vedere tehnologic si care este populat de „gazde” android. Parcul vine in ajutorul „oaspetilor”, contra-cost, prin faptul ca acestia isi pot satisface cele mai salbatice fantezii in acest parc, fara a avea teama de represalii din partea gazdelor, a caror programare ii impiedica din a le face rau oamenilor. Da, printre cele mai salbatice fantezii care nu au de suferit repercursiuni sunt incluse violul si crimele.

In orice caz, a trecut destul de mult timp de la finala sezonului 2, iar acum cei de la HBO fac un anunt oficial in ceea ce priveste urmatorul sezon al serialului. Si va aparea mai devreme decat ai fi crezut. HBO a facut acum anuntul oficial: sezonul 3 va aparea duminica, 15 martie 2020. Deci da, mai sunt doar doua luni de zile pana cand apare urmatorul sezon din cel mai interesant serial science-fiction de pe HBO. Insa se anunta si multe schimbari in legatura cu tematica serialului. Spre exemplu, fanii serialului vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca decorul se va schimba semnificativ. Personajele vor iesi din parcul tematic, iar actiunea va avea loc, de acum incolo, intr-un loc mult mai futurist.

Pentru a-ti face o idee mai buna in legatura cu noul sezon din Westworld, ai putea foarte bine sa te uiti la trailerul de 2 minute al serialului: 

Evan Rachel Wood ca Dolores, Thandie Newton ca Maeve, Ed Harris ca Omul in negru, Jeffrey Wright ca Bernard, Tessa Thompson ca Charlotte, Luke Hemsworth ca Stubbs, Simon Quarterman ca Lee Sizemore si Rodrigo Santoro ca Hector Escaton se numara printre actorii care vor reveni si in sezonul 3 al serialului. Pe de alta parte, ca si in cazul oricarui alt serial aflat la un nou sezon, vor mai exista nume noi in distributie. Printre acestia se numara Aaron Paul, Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott Mescudi sau John Gallagher.

Cel mai recent sezon din serial a fost lansat in aprilie 2018, iar finalul acestuia a fost difuzat pe data de 24 iunie. Ceea ce inseamna ca fanii serialului au fost nevoiti sa ia o pauza de aproximativ doi ani, desi cei de la HBO sunt atat de obisnuiti cu aceasta practica, incat au implementat-o pana si in cazul Game of Thrones in pregatirea sezonului final al unuia dintre cele mai populare seriale ale deceniului trecut. Jonathan Nolan, unul dintre creatorii serialului, a anuntat ca sezonul 3 din Westworld va tema „New World” si ca una dintre sursele de inspiratie pentru noul sezon a fost Blade Runner. In rest, mai exista un teaser pe pagina oficiala de Twitter a serialului, care insa nu spune prea multe despre ce s-ar putea intampla in sezonul 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *