Motorola Razr, noul telefon pliabil al companiei, va fi lansat inainte de sfarsitul lui 2019

0 Comments

Samsung e prima companie de pe piata de telefoane mobile care a lansat un smartphone  pliabil pana in momentul de fata, dar lucrul asta e pe cale sa se schimbe. Iar Huawei nu este singura companie care tinteste spre a face concurenta companiei sud-coreene din acest punct de vedere. Astfel, se zvoneste faptul ca Motorola vrea sa dezvolte propriul sau telefon pliabil, iar zvonurile sustin ca acesta se va numi Motorola Razr. Acest dispozitiv se va deschide si se va inchide intr-o maniera verticala, la fel ca vechiul Motorola Razr, dar de data aceasta va dezvalui doar un ecran mai mare. Un nou raport sugereaza acum ca telefonul va fi lansat inainte de sfarsitul acestui an. Detalii despre un telefon separat numit Motorola One Macro au fost scurse printr-o lista de retail in Arabia Saudita, dezvaluind si pretul, designul si specificatiile cheie ale modelului ce sta sa fie lansat.

Publicatia CNET raporteaza faptul ca Motorola Razr va fi lansat inainte de sfarsitul anului 2019, citand o persoana familiara cu problema. Raportul spune ca cel mai probabil Motorola Razr va fi afisat doar anul acesta, iar disponibilitatea ar trebui sa inceapa doar candva in 2020. Compania a avut ca scop lansarea Motorola Razr in Q3 2019, dar nu a reusit acest lucru. De asemenea, compania doreste sa analizeze reactia pietei cu privire la Huawei Mate X si Samsung Galaxy Fold, a carui lansare a fost intarziata timp de 5 luni dupa ce, in aprilie, ecranele telefonului s-au spart in urma unor teste. Un raport recent sugereaza ca telefonul pliabil Motorola Razr se va lansa in Europa, fie in decembrie 2019, fie in ianuarie 2020, cu un pret de aproximativ 1.500 EUR (in banii nostri, asta ar insemna in jur de 7.118 de lei). Sa vedem ce succes va avea si Motorola in proiectul sau pentru a dezvolta un telefon pliabil. Insa, mai intai, ar trebui sa fie lansat si telefonul pliabil al celor de la Huawei, sa vedem in ce masura poate acest model rivaliza cu Galaxy Fold. Galaxy Fold care are parte de un succes destul de mare in Coreea de Sud. 

In mod separat, un telefon care se numeste Motorola One Macro a fost reperat pe un site de retail din Saudi. Inregistrarea a fost live pentru o perioada scurta, dar capturile de ecran au fost trimise la GSMArena de catre un tipster. Telefonul a fost reperat pe un site de vanzare cu amanuntul numit Extra si se vede ca face mai multe configuratii pentru camerele din spate, un notch in stil waterdrop, un senzor de amprenta pe spate si un panou gradient. Specificatiile propuse includ o camera foto de 13 megapixeli, o camera macro de 2 megapixeli si o camera de adancime de 2 megapixeli. Prezinta o memorie interna de 2 GB RAM si are un pret de lansare de 899 SAR (adica 16900 de rupii indiene, care in banii nostri ar insemna in jur de 1037 de lei). Nu exista detalii in privinta datei exacte la care va fi lansat  oficial acest telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *