Acesti gameri de pe YouTube isi transforma furia in vizionari

0 Comments

Bine ai venit in anul 2019, unde o mana de gameri influenti pe YouTube au invatat, ca multe alte personalitati publice, intre care si presedintele Statelor Unite ca furia genereaza vizualizari. Si genereaza multe vizualizari. O sa-ti explic, in trei pasi, cum sa produci un videoclip de succes pe unul dintre cele mai populare site-uri de pe Internet:

Pasul 1: Gaseste un lucru despre care sa fii suparat. Preferabil un lucru care starneste controverse in comunitate. Navigheaza pe forumuri online, urmareste topicurile fierbinti de pe Twitter sau Facebook si afla care este subiectul controvesat al zilei.

Pasul 2: Rasteste-te, critica, injura in fata unei camera de filmat timp de 10 minute.

Pasul 3: Colecteaza-ti profitul daca ai norocul de a nu fi demonetizat pentru limbaj vulgar. Nu stii ce retardat poate sa-ti dea strike fiindca asa i-a venit.

Incepand de anul trecut, o noua categorie de comentatori negativi ai jocurilor a prins proeminenta pe YouTube. Aproape la unison, fiecare dintre acestia s-a bucurat aproape instant de cresteri semnificative abrupte ale audientei, adica de un numar mai mare de vizualizari pentru clipuri video si de sute de mii de abonati. Desigur, acestia au vorbit despre greselile, neregulile si controversele din industria de jocurilor video, la modul putin mai apasat. Si au produs si niste bani de pe urma acestui lucru. Vizualizarile sunt recompensate de YouTube cu niste bani. Iar daca e continut original, se pun automat si niste anunturi in clip, din care gamerul poate lua o suma mai mare decat cea pe care o obtine doar pentru vizualizarile pe care le produce. 

Ma mir cum de n-a aparut in Romania trendul, inca. Eh, din nou, trendul cu trapul a aparut pe la noi prin 2015, odata cu Satra Benz. Cand trapul era underground in America, inca se asculta BUG Mafia prin cartierele din tara. Iar cand a aparut trendul cu diss-uri pe YouTube Romania, vloggeri din comunitatea internationala si le adresau unul altuia inca din urma cu un an sau doi. In fine.

Negativitatea acestor gameri este prezentata prin mai multe metode.  Unii produc un flux de videoclipuri criticand orice greseala pe care o poate avea un joc. Visual bugs. Erori pentru comenzi. Storyline-uri groaznice. Altii sunt obsedați de incercarile dezvoltatorilor de jocuri de a repara erorile. Exista comentatori care se impotrivesc eforturilor unei aplicatii de a convinge jucatorii sa cheltuie sume de bani. Aceste microtranzactii, asa cum sunt cunoscute, pot include diferite design-uri de personaje, arme noi, storyline-uri suplimentare, samd. Nici nu mai trebuie sa mentionez faptul ca sunt atat de controversate din cauza faptului ca sunt vazute ca niste rip-offs.

Deci, practic, critica orice este de criticat la un joc. Exact asa cum legiunea de hateri de pe YouTube Romania, adica Sucre, Calinacho, Omy, Venger, Lospa, Mc Nebunu (aka “cei 5 fraieri”) au devenit populari pentru ca au criticat vloggerii care apar la Maruta, aka Selly, Muntenii, Goganii, Alvarez si alte nulitati care inunda peisajul cu continut importat de la vloggerii din America. Ce nu face omul pentru bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *