Samsung Galaxy Note Pro ar putea fi lansat alaturi de modelul standard

0 Comments

Nu exista nicio indoiala ca Samsung va anunta modelul Note Galaxy 10 in cursul acestui an, insa acesta nu ar putea fi lansat singur, deoarece un leaker a mentionat ca ar putea aparea impreuna cu un Samsung Galaxy Note 10 Pro. Leaker-ul in cauza este @UniverseIce, care are un istoric destul de bun in a lansa zvonuri care sa se dovedeasca adevarate la lansarea unor modele de smartphone, astfel incat aceasta predictie ar putea si ea fi corecta, desi, ca intotdeauna, tindem sa privim aceste zvonuri cu o doza de indoiala. Este o afirmatie suficient de vaga, deoarece tot ceea ce a postat a fost o mentiune a unui “Note 10 Pro” intr-o postare pe Twitter, fara a oferi informatii suplimentare, desi pe baza zvonurilor anterioare avem o idee cam la ce sa ne asteptam, deoarece nu este prima data cand am auzit vorbind despre un al doilea model Note 10.

Anterior, am auzit zvonuri conform carora cei de la Samsung planuiau sa lanseze doua modele de diferite dimensiuni ale ecranului – un model cu diagonala de 6.75 inch si inca unul putin mai mic, probabil cu diagonala de 6.66 inch. Daca acesta este cazul, atunci Note Galaxy 10 Pro va fi probabil modelul mai mare, desi numele de “Pro” ar putea, de asemenea, face referinta la prezenta unor specificatii mai avansate in comparatie cu modelul standard, sau chiar, de ce nu, la suport pentru 5G. De asemenea, este posibila varianta sa  existe mai mult de doua modele, avand in vedere faptul ca Samsung a lansat patru versiuni ale modelului Galaxy S1: cea standard, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10e si Galaxy S10 5G, ultimul care a fost deja lansat in Coreea de Sud, insa, deocamdata asteapta sa-si faca debutul si prin alte parti, si pe care il vom gasi in Europa, cel mai probabil, la vara. In fine, acest lucru s-ar putea repeta si la noua gama Note 10, avand in vedere ca fiecare flagship din gama Note vine cu imbunatatiri semnificative in comparatie cu gama Galaxy S.

Anterior, au existat o multime de zvonuri legate de un al doilea dispozitiv Note 10, despre care se spunea ca ar putea fi un model cu conexiune 5G, similar cu smartphone-ul Galaxy S10 5G – probabil cu ecranul mai mare in comparatie cu Note 10, intrucat si S10 5G este mai mare in comparatie cu modelul standard. Se discuta despre posibilitatea ca telefonul cu ecranul de 6.7 inch sa fie Note 10 5G, iar modelul standard Note 10 sa aiba un ecran cu o diagonala similara ecranului Note 9, de 6.4 inch. Existau si zvonuri despre o versiune “lite” a Note 10, intr-un fel similar cu modul in care Galaxy S10e este o versiune mai mica a modelului S10, deoarece popularitatea unei alternative mai mici pentru modelul pilot arata ca exista un loc pe piata pentru modelele “lite”.

Cu toate acestea, sunt doar primele zvonuri in legatura cu un eventual Nota 10, care cel mai probabil nu va fi lansat pana in luna august, deci nu putem fi prea siguri de nimic. Dar suntem siguri ca va vom informa in legatura cu orice zvonuri suplimentare (si credibile) despre cum si cand vor aparea acest model. Sau modele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *