Stalker 2 ar putea fi lansat in 2021

0 Comments

Stalker, una dintre cele mai bune serii de jocuri horror si supravietuire, ar putea, in cele din urma, avea o continuare in viiorul apropiat. Dezvoltatorul ucrainean GSC Game World a facut un anunt recent despre Stalker 2, mentionand ca data de lansare a noului model anul 2021. Pana in prezent, exista trei jocuri in serie – Stalker: Shadow of Chernobyl, Stalker: Clear Sky si Stalker: Call of Pripyat. Stalker 2 a fost anuntat in 2010, cu o data de lansare asteptata in 2012. Cu toate acestea, Stalker 2 a intampinat o multime de probleme si se zvonea ca dezvoltarea jocului ar fi fost abandonata pana acum, dupa o serie intreaga de amanari ale datei de lansare. Mai ales ca cei de la GSC Game World au un site web care nu are mult mai mult decat un wallpaper si detalii de contact, prin urmare era greu de obtinut alte stiri in ceea ce priveste lansarea jocului de pe site-ul oficial al companiei care-l dezvolta, prin urmare atunci cand nu a mai fost nici un anunt oficial in ceea ce priveste acest joc, toata lumea a crezut ca ar fi abandonat. Mai ales ca nici site-ul oficial al jocului in sine nu mai fusese actualizat de o gramada de vreme.

In acest sens, poti verifica site-ul oficial al jocului Stalker 2 si vei observa cat de putine detalii s-au acordat despre joc din 2012 si pana in prezent, adica de 7 ani de cand ar fi trebuit lansat jocul, in mod normal. Exista o postare recenta pe contul oficial de Twitter al Stalker 2 in care data de lansare a jocului este mentionata ca avand loc undeva prin 2021, desi nu s-a stablit inca o data fixa pentru aceasta lansare. Drept urmare, nu este clar nici macar daca dezvoltarea jocului ar fi inceput pana acum sau daca va incepe anul acesta sau anul viitor. Este greu sa obtii informatii in legatura cu acest joc pe langa zvonuri din diferite publicatii pentru gaming si, eventual, tweet-uri ale GSC Game World. Astfel, site-ul oficial al Stalker 2 prezinta trei e-mail-uri pentru informatii, locuri de munca si solicitări de presa despre joc, insa pana acum nimic concret in nici unul dintre aceste puncte de vedere. De asemnenea, nu se stie exact pe ce platforme se va lansa Stalker 2, mai ales ca au trecut atatia ani de la lansarea ultimului joc din seria Stalker, iar primele trei jocuri au fost lansate doar pe PC. Astfel, cred ca putem presupune ca lansarea jocului PC este, probabil, inevitabila, insa ramane de vazut cat de mare este posibilitatea ca acesta sa apara si pe alte platforme, avand in vedere popularitatea crescanda a gaming-ului pe mobil sau PS4.

Seria Stalker are loc intr-o realitate alternativa cu o actiune setata dupa un al doilea dezastru nuclear la Cernobîl. Jocul a inclus animale mutante, plante si chiar umanoizi din seria Stalker, care a fost laudat pentru crearea zonei – situsul afectat de radioactivitate care conține toate aceste mutante. Al doilea joc – Clear Sky – este setat cu un an inaintea lui  Shadow of Chernobyl, in timp ce al treilea joc – Call of Pripyat – este stabilit la un an dupa evenimentele primului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *